Blog

Too Many Bones: Kockázatos kockázós stratégiai Kaland a Fantázia Világában

2024.06.06 06:00
Too Many Bones: Kockázatos kockázós stratégiai Kaland a Fantázia Világában

Amennyiben a Too Many Bones könyv lenne, ez állna ahátsó borítón:
Daelore egykor békés földje az utóbbi években veszélyessé vált, ahogy egy sor fenyegető zsarnok uralma alá került, az északi Ebonhearttól a déli Totemcallig. A Gearloc Tanács egy kalandorokból álló csapatot küldött, hogy visszaállítsák a rendet ezen a vidéken, és felvegyék a harcot a gonosz orkokkal, koboldokkal, goblinokkal és más lényekkel. Útjuk során ez a különös csapat kincsekre vadászik, bajba keveredik – és olyan sötét titkokat fedez fel, amelyekről álmodni sem mert volna.
De itt a történet most rólatok szól és ti írjátok.Jaj, mi lesz veletek!

Too Many Bones: Stratégiai Kaland a Fantázia Világában

A Too Many Bones egy új műfajba, a kocka-építő RPG világába repít minket. Ez a játék mindent felülír, amit a kockadobálásról gondoltál. Stratégiai mélységekkel teli, fantázia alapú RPG, amely új fajok bőrébe bújtat, és kalandra visz az északi területekre, hogy felkutassuk és legyőzzük az ellenséges erőket, és persze a hírhedt "főgonoszt".

Csapatban vagy egyedül játszható, 1-4 játékos kooperatív vagy szóló kampány keretében. Több mint 100 egyedi képességkockával és 4-7 választható karakterosztállyal minden csata egy mini kihívás. Kalandod 8-12 csatából áll majd, mielőtt elérnéd a végső célodat, és szembeszállnál az egyik lehetséges főgonosszal a győzelem érdekében. Útközben történetvezérelt döntésekkel találkozol, amelyek során mérlegelheted a kockázatokat, az esélyeket és a logikát – mindezt a kockákra építve! Csapatod más döntésekkel is szembesül majd: mikor pihenjetek, mikor fedezzetek fel, vagy melyik csatákat vállaljátok! Az Encounter kártyák érdekes fordulatokat és némi humoros megkönnyebbülést kínálnak, miközben megadják a következő csata alapjait.

Játékmenet és Kihívások

Too Many Bones rendezett tartalom

Too Many Bones rendezett tartalom.

A játék során a játékosok saját karakterük képességeit és felszereléseit fejlesztik, miközben különböző taktikákat és stratégiákat alkalmaznak a győzelem érdekében. Minden egyes döntés hatással van a játék további alakulására, így minden játék új és izgalmas élményt nyújt.

Az egyik legizgalmasabb elem a kockák használata. Minden karakter rendelkezik egyedi kockákkal, amelyeket különböző akciókra használhatnak fel, mint például támadás, védekezés vagy gyógyítás. A kockák variációi és kombinációi szinte végtelen lehetőséget kínálnak a stratégiák kidolgozására.

Karakterek és Fejlődés

Too Many Bones komponensek

A Too Many Bones társasjáték egyedi komponensei.

A játék négy fő karaktert kínál, mindegyik saját egyedi képességekkel és játékstílussal. Ahogy a játékosok előrehaladnak a játékban, úgy fejleszthetik karaktereiket, új képességeket és felszereléseket szerezve. Ez a fejlődési rendszer biztosítja, hogy minden játék különböző legyen, és mindig új kihívások elé állítsa a játékosokat.

A karakterek különbözősége és a játék során hozott döntések mély stratégiai réteget adnak a játéknak, amely hosszú órákra lekötheti a társasjátékok szerelmeseit.

Küldetések és Ellenfelek

Too Many Bones karakter playmat

Too Many Bones karakterlapok szemetgyönyörködtető és praktikus neopnén anyagból készülnek.

A Too Many Bones számos különböző küldetést és kihívást kínál, amelyek mindegyike egyedi történetet és célt tartalmaz. A játékosoknak együtt kell működniük, hogy legyőzzék az ellenségeket és teljesítsék a küldetéseket. A játék dinamizmusa és változatossága biztosítja, hogy minden játék friss és izgalmas maradjon.

Az együttműködés és a stratégiai gondolkodás elengedhetetlen a sikerhez, így a Too Many Bones nem csak szórakoztató, de fejleszti a játékosok problémamegoldó képességeit is.

Játékparaméterek

Játékosok száma: 1–4

Játékidő: 60–120 perc

Ajánlott életkor: 12+

Komplexitás: 3.85 / 5

Szerezzétek be Most!

Too Many Bones kockahegy

Too Many Bones kockahegy

Ha felkeltette az érdeklődésedet, látogass el a Too Many Bones adatlapjára, és szerezd be most! Vagy nálunk az üzletben akár ki is kölcsönözheted, hogy kipróbáld.
Éld át a stratégiai kalandok izgalmát és fejleszd képességeidet ebben a lenyűgöző társasjátékban!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.