Blog

Társasjáték kölcsönzés: Próbáld ki a legjobb társasjátékokat nálunk!

2024.07.11 06:00
Társasjáték kölcsönzés: Próbáld ki a legjobb társasjátékokat nálunk!

Szeretnéd kipróbálni a társasjátékokat vásárlás előtt? A SAS és KOS kölcsönzési szolgáltatásával egy hétre hazaviheted és játszhatsz velük. Olvasd el, hogyan működik ez a nagyszerű lehetőség!

Társasjáték kölcsönzés: Próbáld ki a legjobb játékokat a SAS és KOS-nál

Társasjáték kölcsönzés banner

Kölcsönözd ki kedvenc társasjátékodat egy hétre a SAS és KOS szaküzletből!

Bosszantó érzés, amikor egy drágán megvásárolt társasjáték a polcon porosodik, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A SAS és KOS szaküzlet kölcsönzési szolgáltatásának segítségével elkerülheted ezt a helyzetet. Kölcsönzési szolgáltatásunk révén hazaviheted egy hétre a kiválasztott játékot, és alaposan kipróbálhatod, hogy biztosan a legjobbat válaszd.

Hogyan működik a társasjáték kölcsönzés?

A kölcsönzési folyamat egyszerű és kényelmes. Látogass el aszaküzletünkbe és válaszd ki a kipróbálni kívánt játékot, kölcsönözd ki egy hétre. Így nyugodtan kipróbálhatod a játékot otthon, a családdal vagy barátokkal, és megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban tetszik-e.

Minden alapjátékunk kivihető. Ha nincs belőle bontott, akkor bontunk egyet neked, ha több darab is van az üzletben. Általában egy játékból csak egyet bontunk ki, így ha az éppen kint van valakinél, sajnos meg kell várnod, amíg visszahozzák. Természetesen előjegyezheted a játékokat.

Szerettek játszani? Vigyétek haza bármelyik játékot, akár többet is egyszerre. A játék vagy játékok (kedvezményes, bontott) árát kell itt hagyni letétként, és amikor visszahozzátok, ebből a kaucióból levonjuk a játék(ok) eredeti árának 10%-át, és a többit visszaadjuk.

A kölcsönzés részletes menetét itt találod: Társasjáték kölcsönzés menete.

Miért jó kipróbálni a társasjátékokat?

Társasjáték kölcsönzés pecsét

A társasjátékok kipróbálása számos előnnyel jár. Először is, meggyőződhetsz róla, hogy a játék mechanikája és témája tetszik-e neked és társaságodnak. Másodszor, kiderítheted, hogy mennyire könnyen tanulható és játszható a játék, és hogy mennyire illik a játékstílusodhoz. Harmadszor, elkerülheted a csalódást, hogy egy drágán megvásárolt játék végül nem kerül elő többször.

Emellett a kölcsönzéssel lehetőséged van több játékot is kipróbálni anélkül, hogy mindet meg kellene vásárolnod. Ezáltal szélesebb körű tapasztalatokat szerezhetsz a társasjátékok világában, és felfedezheted az új kedvenceidet.

Segítjük, hogy megtaláld a hozzád illő társasjátékot

A SAS és KOS társasjáték szaküzlet mindig is az volt, ahol a játékosok otthon érezhetik magukat. Nálunk nemcsak megvásárolhatod a legjobb társasjátékokat, hanem ki is próbálhatod őket kölcsönzési szolgáltatásunk révén. Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk abban, hogy vásárlóink valóban elégedettek legyenek választásaikkal.

Ne habozz, látogass el hozzánk, és kölcsönözz ki egy játékot akár még ma!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.