Blog

Dungeon Crawler Társasjátékok Válogatás: Fedezd fel a Legjobb Kalandokat!

2024.05.29 06:00
Dungeon Crawler Társasjátékok Válogatás: Fedezd fel a Legjobb Kalandokat!

A dungeon crawler társasjátékok rendkívül népszerűek és számos változatuk elérhető. Sokan közülük magyarul is megjelentek, és megtalálhatók a SAS és KOS társasjátékos szaküzlet és webáruház kínálatában. Most szeretnénk egy ízelítőt adni ezekből a fantasztikus játékokból, amelyek között olyan címek szerepelnek, mint a Karak, Karak - Hősök És Lidércek Kiegészítő, Szurdokerdő Kalandorai, Végzetek - Egy Legendás Kor Sötét Krónikái, Odalent: Kalandok A Mélyben, Zombicide: Zöld Horda, Homályrév: Az Oroszlánfalka, és Homályrév. Fedezd fel ezeket a csodálatos kalandokat, és merülj el a sötét kazamaták világában!

Dungeon Crawler Társasjátékok Válogatás: Fedezd fel a Legjobb Kalandokat!

Az előző cikkünkben bemutattuk a dungeon crawler társasjátékok alapjait és varázslatos világát. E játékokban hősök csapatai kalandoznak sötét kazamatákban, legyőzve szörnyeket és gyűjtve kincseket. Most részletesen bemutatjuk néhány kiemelkedő dungeon crawler társasjátékot, amelyek garantáltan magukkal ragadnak!

Karak

Karak Társasjáték A Karak egy izgalmas dungeon crawler játék, amelyben a játékosok különböző hősöket irányítva fedezik fel a kazamatákat, harcolnak szörnyekkel és gyűjtenek kincseket. Minden játék egyedi, mivel a kazamata mindig más és más módon épül fel. A játék célja, hogy a játékosok minél több kincset gyűjtsenek, és végül legyőzzék a főellenséget. A Karak kiváló választás családoknak és baráti társaságoknak egyaránt, mivel egyszerű szabályai és izgalmas játékmenete könnyen magával ragad mindenkit. Gyermekekkel is fantasztikus, könnyed szabályokkal.
Tovább a termékadatlapra

Karak - Hősök És Lidércek Kiegészítő

Karak - Hősök És Lidércek Kiegészítő A Karak - Hősök És Lidércek Kiegészítő tovább bővíti a Karak alapjáték világát, új hősökkel, szörnyekkel és kihívásokkal. Az új karakterek és ellenfelek még változatosabbá és izgalmasabbá teszik a játékot, míg a kiegészítő új mechanikákat is bevezet, amelyek még mélyebb stratégiai lehetőségeket biztosítanak. Ez a kiegészítő kötelező darab minden Karak rajongó számára, akik még több kalandra és kihívásra vágynak. Még tovább fokozza az élményt.
Tovább a termékadatlapra

Szurdokerdő Kalandorai

Szurdokerdő Kalandorai A Szurdokerdő Kalandorai egy lenyűgöző dungeon crawler játék, amely a fantázia világában játszódik. A játékosok különböző hősöket alakítanak, akiknek célja, hogy megtisztítsák a Szurdokerdőt a gonosz erőktől. A játék egyedi történetvezérelt kampányt kínál, amely során a játékosok döntései és cselekedetei befolyásolják a történet alakulását. A gyönyörűen kidolgozott játéktábla és figurák még élvezetesebbé teszik a játékot. Kampány módot is tartogató, egyszerű asztalképességű.
Tovább a termékadatlapra

Végzetek - Egy Legendás Kor Sötét Krónikái

Végzetek - Egy Legendás Kor Sötét Krónikái A Végzetek - Egy Legendás Kor Sötét Krónikái egy epikus dungeon crawler játék, amely egy sötét és veszélyes világban játszódik. A játékosok hősöket irányítanak, akiknek célja, hogy legyőzzék a gonosz erőket és megmentsék a világot. A játék során a játékosok különböző küldetéseket teljesítenek, amelyek folyamatosan új kihívások elé állítják őket. A Végzetek gazdag története és mély stratégiája garantálja a tartalmas és izgalmas játékélményt. Magával ragadó, applikáció vezérelt, mégis abszolút kézzelfogható.
Tovább a termékadatlapra

Odalent: Kalandok A Mélyben (2. Kiadás) - Descent

Odalent: Kalandok A Mélyben Az Odalent: Kalandok A Mélyben (2. Kiadás) - Descent egy klasszikus dungeon crawler játék, amely a mélység titokzatos világába kalauzolja a játékosokat. A játékosok hősök csapatait vezetik, akiknek célja, hogy legyőzzék a gonosz erőket és felfedezzék a kazamaták rejtett titkait. A második kiadás még több tartalommal és finomhangolt szabályokkal várja a játékosokat, akik így még élvezetesebb és összetettebb kalandokat élhetnek át. E típusú társasjátékok egyik klasszikus darabja.
Tovább a termékadatlapra

Zombicide: Zöld Horda

Zombicide: Zöld Horda A Zombicide: Zöld Horda a népszerű Zombicide sorozat része, amelyben a játékosok túlélőket irányítanak egy zombiapokalipszis közepén. Ebben a verzióban a játékosoknak zöld zombihordák ellen kell küzdeniük, amelyek új kihívásokat és stratégiákat igényelnek. A játékosok különböző karaktereket irányítanak, mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik, és együttműködve kell túlélniük és teljesíteniük a küldetéseket. A Zombicide: Zöld Horda kooperatív játék, ami azt jelenti, hogy a játékosok együtt dolgoznak a közös célok elérése érdekében, és a túlélés érdekében meg kell osztaniuk erőforrásaikat és stratégiáikat.
Tovább a termékadatlapra

Homályrév: Az Oroszlánfalka

Homályrév: Az Oroszlánfalka A Homályrév: Az Oroszlánfalka egy önálló játék és bevezetés a Homályrév világába, amely kisebb méretű és könnyebben hozzáférhető, mint az eredeti Homályrév. A játékosok az Oroszlánfalka zsoldoscsapatának tagjaiként merészkednek mélyen Homályrév városának veszélyes körzeteibe. Az egyszerűsített szabályok és a részletes oktatóanyagok segítenek a kezdőknek megismerni a játék alapjait, miközben a veterán játékosok számára is kihívást nyújtanak. A játék tartalmaz egy kampányt, amely során a játékosok különböző küldetéseken vesznek részt, fejlesztik karaktereiket, és egyre nehezebb kihívásokkal néznek szembe.

Homályrév

Homályrév A Homályrév egy kooperatív dungeon crawler játék, amely egy sötét és veszélyes világban játszódik. A játékosok különböző hősöket irányítanak, akiknek célja, hogy legyőzzék a gonosz erőket és megmentsék a világot. A játék során a játékosok különböző küldetéseket teljesítenek, amelyek folyamatosan új kihívások elé állítják őket. A Homályrév gazdag története és mély stratégiája garantálja a tartalmas és izgalmas játékélményt. Az egyedi történet és a részletesen kidolgozott játékelemek még élvezetesebbé teszik a játékot.
Tovább a termékadatlapra

Ez csak egy apró szelekció a dungeon crawler társasjátékokból. Még számos ilyen létezik, és az idei évben hamarosan magyarul is megjelenik a KARAK II része, ami az első részre épít, de teljesen új játékmenetet ígér... és már nagyon várjuk. Amint polcainkon lesz, írunk is róla részletes ismertetőt: ez a Karak II.
További információ a Karak II-ről

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.