Blog

Bontott társasjátékok: Nincsen semmi bajuk, csak ki lettek próbálva

2024.07.08 06:00
Bontott társasjátékok: Nincsen semmi bajuk, csak ki lettek próbálva

Szeretnél minőségi társasjátékokat kedvező áron? Ismerd meg bontott társasjátékaink előnyeit! A SAS és KOS szaküzletben lehetőséged van olyan játékokat vásárolni, amelyek alig használtak, de áruk akár sokkal kedvezőbb. Fedezd fel a részleteket cikkünkben!

Bontott társasjátékok:
Minőség kedvező áron a SAS és KOS-nál

Bontott társasjáték akció

A társasjátékozás az egyik legjobb módja annak, hogy minőségi időt töltsünk a családdal és barátokkal. Azonban a társasjátékok árai gyakran magasak, különösen a népszerű és komplex játékok esetében. Erre kínálunk megoldást a SAS és KOS szaküzletben: a bontott társasjátékok révén.

A bontott társasjátékok azok, amelyek egykor a kölcsönzési szolgáltatásunk révén kerültek kibontásra, majd visszakerültek hozzánk. Ezeket a játékokat alig párszor használták, csupán kipróbálták őket. Visszaérkezésükkor gondosan átvizsgáljuk és leszámoljuk a tartozékaikat, hogy biztosak legyünk abban, hogy minden alkatrész megvan. Így vásárlóink biztosak lehetnek benne, hogy a játék teljes és hiánytalan.

Kedvező árak, minőségi játékok

A bontott társasjátékok ára mindig a minőségi állapotuktól függ. Legtöbb esetben ezek a játékok kifogástalan állapotban vannak, de áruk mégis kedvezőbb, mint a teljesen új, fóliázott társaiké. Egyes játékok akár féláron is elérhetőek lehetnek, ami különösen nagy megtakarítást jelenthet pédául egy több tízezer forintos játékok esetében.

A bontott társasjátékok aloldalunkon számos ilyen játékot találhatsz, melyek mind kiváló állapotban várják új gazdájukat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, nézz körül és találd meg kedvencedet!

Társasjátékozni jó, akár egy már bontott társasjátékkal is!

Bontott társasjáték akció

A társasjátékozás nem csak szórakozás, hanem számos egyéb előnnyel is jár. Fejleszti a problémamegoldó képességet, a kommunikációs készségeket és erősíti a családi és baráti kapcsolatokat. Egy jól megválasztott társasjáték órákra lekötheti a játékosokat, legyen szó akár stratégiai, logikai vagy party játékról.

És mi lehetne nagyobb öröm, mint amikor a kiszemelt társasjátékot kedvezményesen, de ugyanúgy megvigyázott állapotban szerezhetjük meg? A bontott társasjátékokkal pontosan ezt az élményt nyújtjuk vásárlóinknak.

Keresd a "Bontott Társasjáték" matricát!

A webshopban könnyedén felismerheted a bontott társasjátékokat, mert ezeket a termékeket ezzel a Bontott társasjáték matrica matricával jelöljük meg. A termékek adatlapján található "állapot" paraméter segít abban, hogy gyorsan észrevedd, melyik játék új és melyik bontott. Amennyiben van bontott verzió az adott játékból, az adatlapról át tudsz navigálni az ugyanolyan, de bontott termék adatlapjára.

Amennyiben bármelyik játék felkeltette az érdeklődésedet, emailben kérhetsz képeket az aktuális állapotról, hogy biztosan azt kapd, ami számodra is elfogadható. Így garantáltan elégedett leszel a vásárlásoddal.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.